Velká zimní fotosoutěž Fujifilm On Snow

Freeride.cz ve spolupráci s Fujifilm.cz připravila pro letošní zimní sezónu velkou zimní fotosoutěž “Fujifilm On Snow”, ve které má šanci vyhrát parádní ceny od této známé fotografické firmy doslova každý. V následujícím článku se dozvíte jak na to!

Soutěž Fujifilm On Snow bude probíhat po celou zimu, a to od ledna do 30.března 2016. Každý měsíc budou vyhlášeni autoři nejlepších fotografií, kteří vyhrají ceny od Fujifilm.cz.

Jediné co musíte udělat, abyste měli šanci vyhrát, je sdílení vlastní fotografie, která bude jakkoliv souviset se snowboardingem, na svém instagramovém účtu, a doplnit o níže uvedené tagy. My každou fotku následně umístíme i do speciální galerie na Freeride.cz facebooku, aby jí viděli i ti, kteří nemají instagram. 

Na začátku následujícího měsíce vždy vyhodnotíme všechny došlé fotografie, a to následujícím způsobem. Jednu půlku finálního skóre bude tvořit součet "likes" na instagramu a na facebooku, druhou půlku pak ohodnocení porotou složenou z redakce Freeride.cz a zástupců Fujifilm.

Kritéria pro fotky jsou jednoduchá:

1. Zachyť snowboarding - jakkoliv, kdekoliv
2. Důraz dej na zajímavost fotky - nejde o technickou kvalitu
3. Fotka nemusí být "akční" - klidně pošli selfie z hor, fotku prkna pod nohama nebo partu při hikování za freeridem
4. Sdílej jí na svém instagramu - k fotce připoj tag #fujifilmonsnow a označ @fujifilmcz a @freeridecz* Pozor, tvůj instagram účet musí být veřejný, aby se fotka v soutěži zobrazovala

Na stránce Freeride.cz/fujifilmonsnow najdeš všechny fotky z instagramu označené tagem #fujifilmonsnow a stejně tak v galerii na facebooku Freeride.cz. Vyhlášení proběhne vždy 5. dne následujícího měsíce, tedy 5. února pro lednové kolo, 5.března pro únorové kolo a 5. dubna pro kolo březnové. Nejlepší fotka zimy bude představena na Winter Closing Party na konci dubna v pražském klubu Roxy, kde její autor převezme prémiový fotoaparát Fujifilm X-​T10 s objektivem XC16-​55mm v celkové hodnotě 22 990Kč!

Ceny, které do soutěže věnuje Fujifilm:

Měsíční výhry

- outdoorový kompaktní fotoaparát Fujifilm Finepix XP80 (v hodnotě 5 000Kč)
- lehký kompaktní stylový fotoaparát Fujifilm Instax Mini70 (v hodnotě 3 000Kč)

Hlavní výhra

- prémiový fotoaparát Fujifilm X-​T10 + objektiv XC16-​55mm (v hodnotě 23 000Kč)

Tak neváhej, foť a postuj na instagram, ceny od Fujifilm na tebe čekají!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!