"Porno foto" z Moravské boudy

Trocha bulvárku nikdy neuškodí a co si budeme povídat, přestože jsou snowboardisté všeobecně vnímáni jako velmi dobře vychovaní a konzervativní jedinci, občas se najde někdo s rebelským nápadem. Bratři Kaňůrci mezi ně patří a následující one shot je toho důkazem.

Už nějaký ten pátek se účastním jako coach a fotograf snowboardových kempů pod názvem Freestyle camp Moravská Bouda, které pořádá Pepa „Joseph“ Novák nad Špindlerovým Mlýnem. Společně už jsme vyprodukovali spoustu dobrého materiálu na Freeride.cz, ale zdálo se nám to stále málo, a tak nás napadla tahle fotka. Myslíme, že výsledek se víc než povedl a na fotografii je zachycena ta pravá atmosféra, která na každém Freestyle campu na Moravské boudě panuje! He, he...

Plán vyfotit tuhle fotku vznikl snad už před dvěma lety, ale až letos na jaře na to přišlo. Camp probíhal v půli března, počasí vyšlo luxusně, kemperek přijelo taky dost, tak nebylo nač čekat. Spotík leží kousek od snowparku u chaty Špindler, kterou vlastní nejvíc v pohodě člověk a náš pravidelný ubytovávatel Zdenda. Domluva přeskakovat káď plnou holek proběhla tedy bez problému, Zdenda je pro spoustu srandiček, tak už jen zbývalo ukecat holky. Šlo se tedy na bar pro pár drinků...

Odraz a dopad už byl nachystaný den předem, holky se pomalu zahřívaly v kádi povzbuzujícími drinky, já chystal veškerou foto výbavu a brácha Martin Kaňůrek si dával zahřívací kola... Chvilku jsem dumal, šaškoval okolo a nakonec vyzouvám boty, fusekle a vrhám se pro nejlepší záběr do ledové vody. Ou, ou... no to je paráda! To to štipká! Holky dělejte něco, ať se zahřeju a myslím na něco jiného!!! Do toho si brácha sundá triko, ať v tom nejsem sám... no tohle mě opravdu moc nezahřálo! Ale po chvíli a pár pokusech o fotku to začalo cloumat i s holkama, tak jsem navrhl  (použil tajné slova), aby sundaly aspoň vršek plavek a rozjely pořádnou show! He, he...

Kozy se chvilku otrkávaly... eee!!! Teda vlastně! Holky se chvilku otrkávaly a po chvíli postupně sundávala jedna za druhou své svršky. Pak už jen došlo k důkladnému seřizování kvalitního materiálu, aby nedošlo k pohoršování mládeže, a cvaklo se to hned na druhý pokus. První pokus se holkám nelíbil, tak jsem protentokrát udělal výjimku a poslechl holky, nikoliv ridera, což se myslím vyplatilo. He, he...

Fotoaparát: Canon EOS 1D Mark II

Objektiv: Canon fisheye lens EF 15mm f/2,8

Osvětlení: 2x zábleskové světlo Profoto Pro-​B head
Clona: f/​16
Čas: 1/​250s

ISO: 100

sponzoři fotograf: Meatfly, BigAir.cz, Svah Zlín, Skiwakepark.cz, Foshna
sponzoři rider: Vehicle, Mushow, Oakley, Dell, SP, Red Bull, Svah Zlín, Foshna
sponzoři resortu: Jägermeister, K2 snowboards, Moravská bouda, Chata Špindler

Kdo by měl zájem mít doma tuto fotku jako plakát, nechť napíše na e-​mail: photo@jankanurek.cz, kde se konkrétně můžete dohodnout na velikosti formátu, aby vám hezky pasovala např. do pokojíčku.

PS: Tentokráte nepřídáváme varianty wallpaperu, jelikož jde o fotku na výšku, ale hi-​res varianta vám to jistě vynahradí ;-) 

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.