ThirtyTwo 2011/2012

Každý týden vám servírujeme dva reporty z veletrhu ispo 2011, abyste se dozvěděli co nejvíce informací o čerstvých kolekcích na právě začínající zimní sezónu. Dnes se mrkneme na značku ThirtyTwo.

Značka ThirtyTwo už řadu let patří mezi stálice na snowboardovém trhu a jedním z nejznámějších výrobců bot. Novinky v kolekci firmy, která se pyšní vůbec nejlehčími botami na trhu, představil zástupce českého distributora Michal Šváb:

Kromě bot “třicetdvojková” kolekce obsahuje pár let i outerwear a momentálně v ní najdete 9 modelů bund6 kalhot (všechno pánské) včetně snad nejuplejších slim-​fitů v podobě promodelu Joe Sextona. Co se týče bot, v nabídce je celkem 15 pánských, 9 dámských a 1 dětský model.

Letošními zajímavostmi je například vítězství v ispo Boardsports Award '11 za tzv. STI Repel technologii, kterou ThirtyTwo používají ve svých mikinách a zaručuje nepromokavost. Další výjimečnou záležitostí je bunda Command, vyrobená z reycklovaných PET lahví.

To, že je značka ThirtyTwo jednou z nejlepších na trhu, potvrzuje i jejich našláplý tým, posuďte sami: JP Walker, Simon Chamberlain, Chris Bradshaw, Scott Stevens, Marie-​France Roy, Markku Koski, Jon Kooley, Nima Jalali, Joe Sexton, Chris Grenier, Ben Bilocq, Johnny Miller, Stale Sandbech, Tyler Flanagan.

Veškeré informace najdete na www.thirtytwo.com a produkty této značky samozřejmě hledejte i v našem Buyers' Guidu.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!