Spy Optics 2011/2012

Je tu čtvrteční večer a to znamená, že se opět přesouváme do Mnichova na evropskou výstavu ispo 2011. Dnes si představíme novou kolekci brýlí od značky Spy Optics.

Americká značka Spy Optics, která vznikla v roce 1995 je již řadu let stálicí na trhu snowboardových a slunečních brýlí. Za svou základnu si firma vybrala město San Diego, které má pro Spy vývojáře vynikající polohu. Blízko jak do hor, tak i k moři, kde mohou své výrobky ideálně testovat a zdokonalovat. 

Dnes se dostáváme k nové kolekci pro nadcházející zimu, kterou nám představí evropský marketing manažer Giuseppe.

Podíváme se na jednotlivé modely, které jsou specifické kolaborací s různými subjekty propojující umění a sport. Představíme si i nový model brýlí Platoon, který díky své velikostí rozšiřuje stávající nabídku této značky. 

Nebude chybět ani novinka v kolekci Spy, kterou jsou nové dva modely helem. Ty vznikly ve spolupráci se značkou Capix.

Za zmínku stojí i Spy team, ve kterém naleznete jména jako Louie Vito, David Carrier-​Porcheon (DCP), Eero Niemela, Danny Larsen, Darrell Mathes, Stevie Bell, Will Lavigne a mnoho dalších. 

Nyní už ale dost slov, mrkněte na video a na přiložené fotografie od LIP Production. Pokud se chcete s novou kolekcí seznámit podrobněji, navštivte český web firmy Spy a nebo jejich mezinárodní stránku, kde najdete kompletní nabídku pro sezonu 2011/​2012.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!