Roxy 2011/2012

Při pátečním odpoledni tu máme další díl z naší představovačky nových produktů pro nadcházející zimu. Dnes je na řadě všem dobře známá holčičí značka ROXY...

Firma Roxy byla založena v roce 1990 a jak už logo se srdcem napovídá, jedná se značku zaměřenou výhradně na holky. Pokud se na logo zadíváte pozorněji, lehce odhalíte příbuznost se starším bratříčkem Roxy jménem Quiksilver. Od doby svého vzniku udělala značka Roxy pořádný krok kupředu a v její nabídce najdete široké spektrum produktů sahající od plavek a streetového oblečení, přes surfové vybavení, funkční oblečení až ke snowboardům a vázáním, které nás před blížící se zimou pochopitelně zajímají nejvíce.

Roxy jakožto velká firma, disponuje hodně nadupaným snowboardovým teamem. V něm najdeme Sarah Burke, Torah Bright, Kjersti Buaas, Taniu Detomas, Erin Comstock, Lisu Wiik, Lenu Stoffel, Aime Fuller, Aline Bock, Margot Rozies a v neposlední řadě také Bášu Štěvulovou. Na domácí úrovni pak Roxy reprezentují například Lucka Zábranská nebo Diana Augustinová.

Rozhodně není bez zajímavosti že díky příbuznosti s Quiksilverem se všechny snowboardy Roxy vyrábí v dílnách Mervin Manufacturing stejně jako prkna LIB Tech nebo GNU. Prkna Roky jsou díky tomu vybavena vychytávkami jako je zvlněná hrana Magna Traction, originálními banánovými tvary...atd.

Více informací o firmě Roxy, jejím teamu, produktech, novinkách...atd, najdete na informacemi našlapaném webu www.roxy.com. Produkty můžete sjíždět, zkoumat a porovnávat pochopitelně i v našem Buyers` Guidu. A teď už mrkněte na video, ve kterém se o nových produktech Roxy dozvíte mnohem víc...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!