Ride snowboards 2011/2012

Další značkou, kterou vám představíme v seriálu z veletrhu ispo winter 2011, je Ride snowboards. Mrkněte, co na nás tahle známá firma do nadcházející sezóny připravila...

Ride snowboards patří mezi nejsilnější hráče na trhu snowboardového vybavení s dlouhou historií. Tahle americká firma vyrábí kvalitní výrobky už od roku 1992 a momentálně v její nabídce najdeme v podstatě všechno od prken přes vázání, boty, bundy, kalhoty až k doplňkům. Na ispu v Mnichově nás stánkem Ride provedl český distributor Michal Šváb:

Takto zní oficiální text o firmě: Společnost Ride Snowboards patří ke gigantům světové snowboardové scény. Orientuje se dlouhodobě pouze na výrobu snowboardového vybavení. Je to jedna z mála společností s kompletní nabídkou všech produktů pro snowboarding (boty, prkna, oblečení a vázání). Vyznačuje se především nejprogresívnější světovou technologií ve výrobě prken a měkkých vázání. Mezi snowboardisty patří k velmi oblíbené značce s vysokou kvalitou a standardem.

Ride snowboards samozřejmě neinvestuje jen do vývoje svých produktů, ale i do početného týmu, který je nabitý kvalitními jezdci: Mikey LeBlanc, Darrell Mathes, Sebastien Toutant, Alex Cantin, Austin Hironaka, Hana Beaman, Jake Blauvelt, Juuso Laivisto, Marco Feichtner.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!