Nikita Clothing 2011/2012

Seriál reportáží z ispa dnes pokračuje videjkem a fotkami popisujícími novou zimní kolekci známé holčičí značky Nikita z Islandu...

Od chvíle, kdy se NIKITA objevila v českých obchodech, uplynulo devět let. Značku, která byla ze začátku k dostání jen v několika málo snowshopech a skateshopech, můžete dnes koupit po celé České republice a ve vybraných prodejnách na Slovensku. Největší nabídku z její kolekce najdete například na e-​shopu www.4cats.cz.

Spolu s originálními designy a pohodlnými střihy klade islandská značka NIKITA důraz na aktivní a se sportem spojený životní styl, který nejlépe charakterizuje její původní slogan "for girls who ride". V oblasti freeestylových a adrenalinových sportů tak pořádá celou řadu akcí, které jsou zaměřeny právě na dívky. Patří k nim především pravidelný NIKITA WINTER TRIP do různých destinací evropských Alp, určený všem snowboardistkám a freeskierkám. 

Od roku 2005 pořádá NIKITA i skateboardové dny pro začínající skateboardistky, NIKITA SK8 DAYS. Nezapomíná ani na bikerky, kterým je už druhým rokem určena akce NIKITA RIDE BIKE. Podporuje i řadu dalších adrenalinových aktivit, jako jsou wake a kite kempy pro holky. Nezapomenutelná bude i NIKITA NIGHT PARTY na podzim letošního roku 2011 v pražském PM klubu. Dalším důležitým posunem značky je i nová řada vlastních snowboardů, které bude možné vyzkoušet na zastávkách FREERIDE.CZ JUST RIDE po celou zimu.

Od samého počátku podporuje NIKITA talentované snowboardistky, skateboardistky, lyžařky, tanečnice a zpěvačky. Vedle vlastního teamu dává prostor i amatérkám, a to prostřednictví celé řady celoročně pořádaných soutěží. Modelkami pro focení jednotlivých kolekcí se pak v Čechách stávají nejenom teamové jezdkyně, ale také vybrané zákaznice, které si tuto značku oblíbily.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!