Nike 6.0 pro 2011/2012

Po celý podzim jsme vám dodávali po jednotlivých dílech informace o nových produktech na letošní zimu. Dnes celou sérii zakončujeme prezentací produktů Nike 6.0.

Značku Nike není třeba nijak představovat, protože patří na poli sportovních potřeb mezi ty nej na světě, ať už rozpětím sortimentu, tak kvalitou svých produktů. Kromě klasického brandu má Nike ale několik menších odnoží a jednou z těch mladších je Nike 6.0, na nějž se zaměříme v tomto dílu. 

Stánkem Nike 6.0 na veletrhu ispo winter 2011 nás provedla Karolína Salavcová, která se v Česku a na Slovensku stará kompletně o tuhle značku, od objednávek až po marketing. Nike 6.0 letos představili jak snowboardové boty, tak outerwear kolekci.

Jestli se ptáte, jak vlastně vznikl název Nike 6.0, pak vězte, že pochází z původní ideje, kdy se značka inspirovala v šesti sportech - surf, snb, bmx, moto, wakefreeski. Nike 6.0 byla založena roku 2005 a podle vlastních slov definuje a ztělesňuje inovaci a kreativitu mladých, kteří mají jedno společné, a tím je "akce" nebo "čin".

Originalita, provedení, pokrok a vývoj, sport i lifestyle, mladá generace, která mění svět surfingu, snowboardingu, motocrossu, bmx, wakeskatingu a freeskiingu, to vše je Nike 6.0.

Na závěr ještě dodejme seznam jezdců světového snowboardového týmu, který je narván největšími hvězdami snowboardingu: Gjermund Braaten, Sage Kotsenburg, Halldor Helgason, Mason Aguirre, Peetu Piiroinen, Kevin Pearce, Louie Vito, Mikkel Bang, Gerome Mathieu, Ethan Morgan, Jamie Nicholls, Kevin Backstrom, Greg Bretz, Matt Ladley, Trevor Jacob, Ellery Hollingsworth, Spencer O’Brien, Elena Hight, Silje Norendal. V Česku za Nike 6.0 jezdí Roman Dlauhý.

Team, akce, produkty a vše ostatní najdete na www.nike6.com, produkty Nike 6.0 samozřejmě v našem Buyers' Guidu a zajímavosti na Nike 6.0 Facebooku.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!