Forum Snowboards 2011/2012

Ochlazuje se nám a vy už jistě sondujete, jaká výbava by pro vás na letošní sezónu byla nejvhodnější. Pevně doufáme, že ve výběru v nepřeberném množství produktů vám vedle našeho Buyers’ Guidu pomáhají i reporty z ispa. Dneska tu máme představení kultovní značky Forum Snowboards.

Tenhle brand určitě není potřeba nijak sáhodlouze představovat. Forum Snowboards je na poli snowboardových firem legendou, a to jak svým portfoliem vysoce kvalitních produktů, tak nezaměnitelnou imagí, vycházející především z působení svého týmu. V tom se už vystřídaly desítky top jezdců planety a Forum videa jsou jednoznačně nejvýraznějšími teamovými počiny v historii snowboardové kinematografie. I letos Forum team pokračuje ve svém filmovém přínosu snowboardingu novým filmem "Vacation", na jehož premiéru se můžeme těšit i u nás. Mejdan proběhne 16. listopadu v Praze a veškeré info samozřejmě najdete tady na Freeride.cz.

Ostatně jak se píše v úvodu na stránkách Forum: Jsme jiní. Jsme komunita. Sdílíme názor a závazek k jedné věci, která nás činí, kdo jsme - k freestyle ježdění. Nepotřebujeme zlatou medaili, předražené zboží nebo sezónku, abysme se bavili. Jezdíme s našimi přáteli na dvorku za domem, na ulicích, v horách a všude tam, kde najdeme sníh. Obětujeme hodně, abysme mohli žít tímhle způsobem, protože pro nás prostě neexistuje jiná možnost. Tenhle život není pro každého. Až budete připraveni, chceme, abyste se k nám připojili. We Live Forum.

Kompletní letošní kolekci snowboardů, vázání a bot Forum vám představí zástupce české distribuce Tomáš Doskočil:

Mezinárodní forum tým patří mezi to nejlepší, co se na snowboardu po celém světě pohybuje. Jak jste asi zaznamenali, před pár dny byl oznámem přestup Johna Jacksona do Burtonu, nicméně i tak ve Forum týmu najdete velká jména jako Pat Moore, Jake Welch, Stevie Bell, Nic Sauve, Andreas Wiig, Cameron Pierce, Austen Sweetin a v neposlední řadě jedna z největších legend Peter Line. Český tým reprezentují Tomáš “TT” Tuzar, Štěpán “Roko” Rokos, David “Čonkstr” ČonkaDavid “Kometa” Kolář.

Veškeré informace o značce Forum Snowboards najdete na www.forumsnowboards.com, české stránky pak na www.ndistribution.cz a samozřejmě veškeré letošní produkty s detailními popisy hledejte v našem Buyers’ Guidu.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!