Amplifi 2011/2012

Zima je stále blíž a blíž a vy určitě začínáte shánět kromě hardwaru a oblečení například i ochranné pomůcky. Dnešní díl seriálu reportů z veletrhu ispo winter 2011 vám představí velmi zajímavou alternativu, německou značku Amplifi.

V repertoáru poměrně mladé německé značky Amplifi najdete především ochranné pomůcky od páteřáků přes trenky až po nákoleníky, ale to není zdaleka všechno. Mimo to firma nabízí několik typů batohů, boardbagy, cestovní tašky a v neposlední řadě snad cokoliv co si představíte pod pojmem “doplňky” - ať už to je šroubovák, brousek na hrany, grip, vysoušeč bot nebo třeba zámek na prkno... 

Jak tvrdí samotní zástupci značky: “Páteří Amplifi je výkonnost produktu. Nestaneme se další značkou vybudovanou na humbuku nebo efektně na trh uváděných výrobcích. Produkty Amplifi jsou jedinečné designem a funkčností, vyrobené tak, aby se daly používat zcela intuitivně a zlepšily život jejich uživatelům.” Uživateli produktů Amplifi jsou mimo jiné i členové týmu jako například Tim Humphreys, Andre Kuhlmann, Jeremy Thompson, Brandon Reis, Patrick Leitner nebo Urska Pribosic.

Více informací o Amplifi najdete na oficiálních stránkách www.amplifi-onelouder.com, na webu jejich českého prodejce www.snowboard-zezula.cz a všechny produkty samozřejmě najdete v našem Buyers’ Guidu. Teď už ale mrkněte na video, ve kterém vám produkty této značky představí její dovozce do ČR Martin "Zezin" Zezula.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!