Snowboard Zezula Tour 2016

Letošní série snowboardových závodů Snowboard Zezula Tour, kterou již po čtvrté v řadě organizuje asociace českého freestyle snowboardingu Czech Snowboarding odstartuje 23.ledna v Deštném v Orlických horách.

Celá série Snowboard Zezula Tour 2016 bude mít celkem čtyři zastávky a závody jsou opět určeny pro všechny snowboardové nadšence. Holky i kluci budou podle věku startovat v kategoriích děti, junioři dospělí. Pro nejlepší jezdce jsou závody ideální příležitostí, jak si zajistit místo v národním teamu. Ve všech kategoriích jsou pro vítěze připravené prize money nebo hodnotné věcné ceny od partnerů. 

Novinkou letošní tour je kategorie Muži Open, která se bude vyhodnocovat pro nesponzorované jezdce.

Registrace do závodů je spuštěna přes web www.czechsnowboarding.cz, kde se postupně budou objevovat detailní informace k jednotlivým závodům. V novinkách pak před závodem závodníci získají finální časový harmonogram a po skončení akce tam najdou všechny výsledky, fotografie, i videa.

Snowboard Zezula Tour 2016:
23. - 24.1. - Slopestyle Masters - Deštné
27. - 28.2. - King of Morava - Paprsek
5. - 6.3. - Europa Cup – Freestyle X – Boží Dar
12. - 13.3. - Best of Czech – Pec pod Sněžkou

Jak vypadala loňská zastávka Snowboard Zezula TourDeštné v Orlických horách, se můžete podívat v následujícím videu z dílny Burg Production.

Zdroj: Tisková zpráva

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!